NL: Teknek Baanreinigers

Na een zeer positief bezoek aan Teknek in Renfrewshire, nabij Glasgow in Schotland, zijn wij officieel dealer geworden van Teknek baanreinigers voor de Benelux. 

Teknek is zeker geen onbekende naam in de markt. Vele drukkers hebben de voordelen van een goede baanreiniging al ontdekt en zien het verschil! Elke drukkerij heeft te maken met stof, vuil wat vanaf de pallet meekomt, etc. Dit heeft allemaal invloed op de kwaliteit van uw eindproduct. 

Mede daarom is het belangrijk om uw baanreiniger in optimale conditie te houden, dit kan door deze regelmatig te reinigen. Met de speciale reinigingskit kost dit weinig tijd en heeft u optimaal resultaat! Vraag ons naar de mogelijkheden, wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe u dit het beste kunt doen. 

En wanneer is het optimale moment om de vervuilde sheet te verwijderen? Dit kan verschillen per job, materiaal en leverancier, maar dat het moet gebeuren is een feit. Graag adviseren wij u hierin, om zo optimaal gebruik te kunnen blijven maken van uw baanreiniger. En dankzij de volledig gesneden sheets zijn deze gemakkelijk te verwijderen. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kleefrollen of heeft u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u nog geen baanreiniger, maar bent u wel benieuwd wat dit voor uw productie kan betekenen? De Teknek baanreinigers kunnen op vrijwel alle nieuwe en bestaande machines geplaatst worden. Of misschien heeft u op andere locaties in de productie een probleem met reiniging; Teknek is meer dan alleen baanreinigers en biedt ook vele andere oplossingen als handrollers, plaatreinigers etc.